Drahomír Posteby-Mach, din logo designer.

Om mig.

Jag älskar att skapa värdefulla lösningar.

Detta
är Jag.

Jag brinner för att skapa designlösningar som lägger till ett extravärde till din firma och dina produkter. Jag är inte bara designer och marknadsförare utan jag är även ekonom och har stor förståelse för hur man bedriver sin verksamhet. Jag skapar logg som resonerar med dina klienter, som hjälper dig att nå fler klienter och som bidrar till att bli mer lönsam.

Du kan lita på mig

Upskilled
Designer.

Jag har skinn på näsan.

Jag har jobbat med logo design, web design och formgivning sedan 2015. Skapandet har alltid varit min stor intresse. Hittills har jag skapat och levererat mer än 200 logotyper. 

Jag utbildar andra.

Jag hjälper andra designers och även mina kunder att få bättre förståelse för design och formgivning. Det är alltid kul att dela med sig av sina kunskaper.

Jag håller mig uppdaterad.

Jag följer upp dagligen alla nya trender inom design. Skriver min egen blogg och följer de bästa designers på sociala medier. Det är den bästa utbildningen man kan få.

Här hör jag hemma.

Mina huvudområden.

01.

logo design.

Jag tar fram logotyper som sticker ut en aning och som hjälper dig att nå flera klienter.

02.

trycksaker.

Självklart skapar jag även visitkort, broschyrer och alla andra trycksaker.

03.

illustration.

Kalligrafi och illustration är något jag verkligen älskar. Det kan vara en fin present.

Lite mer om mig.

extra
stuff.

Jag kommer från Tjeckien, pratar då tjekiska och slovakiska, är flytande på svenska och engelska och lär mig franska. Jag bodde i Brno (Tjeckien), Strasbourg och Lille (Frankrike) och nu är jag bosatt i Malmö.

Road trips.

Att resa är något oerhört viktigt för mig och jag har turen att min älskade fru tycker om att resa med. Att upptäcka nya ställen är vår passion.

Böcker.

Jag läser allt möjligt men min favorit författare måste vara George Orwell. Jag har läst alla hans böcker och noveller. Så himla grymt!

Mat.

Resor, mat och kultur allt detta hänger ihop. Jag tycker om att laga mat, äta mat och tvekar aldrig att  smaka något nytt. 

Idrott.

Jag har spelat innebandy (på bra nivå faktiskt) sedan 2003 och kör hårt även idag! Jag älskar att kallbad och basta.